Výstavy krbových kamen

Zpět


Autor: Neveřejný
Datum: 30.10.2015 14:13

Dobrý den,

líbí se nám krbová kamna Hwam a chceme se zeptat, jestli musíme jít nakupovat až na nějakou příští výstavu, kde budou krbová kamna zlevněná. Máme na mysli například vystavovaný kus.

Děkujeme za odpověď B.Č.

Autor: ADMIN

Poměrně zásadní pro změnu pojetí nabídky krbových kamen a krbových vložek na českém trhu s topením byla výstava konaná v září roku 2015 v Letňanech. S neustále se rozšiřujícími možnostmi internetového výběru krbových kamen z pohodlí domova pozbývá na platnosti i zájem odborné veřejnosti na návštěvách podobných akcí. Jiné pojetí realizačních týmů veletrhů a výstav je patrné i na způsobech financování, kdy namísto prodeje návštěvnických vstupenek, leží veškerá finanční tíha na vystavovatelích, zatímco  většina vstupenek je z kategorie čestných nebo na internetu volných ke stažení a dále reklamních, kdy jsou volné vstupenky vkládány do časopisů. Není proto divu, že na výstavu přicházejí následně lidé téměř náhodně, kdy ani většina neví o jaký sortiment vystavovaného zboží se jedná, protože vstupenky získali zadarmo a této šance také využívají.

Velkou neznámou je pro mne i podbízení se zákazníkovi slevovými akcemi. Takto vypočítávané ceny, které jsou v zásadě nadhodnocovány, aby následně bylo možné uvést jejich snížení, jsou nelogické, protože nelze pochopit, že vystavovatel, který platí vysoké finanční hodnoty za svoji účast na veletrhu má ještě rezervy, aby při příležitosti svých zvýšených nákladů nabízel akční slevy.

Skutečností je, že při takovémto vývoji trendů prodeje krbových kamen, jsme se rozhodli nadále se neúčastnit takovýchto nákladných výstav a budeme i nadále nabízet reálně a zodpovědně vypočítávané ceny krbových kamen a krbových vložek tak, aby při důsledném snižování vlastních nákladů, jsme nabízeli krbová kamna ve vyváženém poměru kvalita - hodnota a pro všechny zákazníky - zájemce o naše krbová kamna HWAM jsme vytvářeli stejné podmínky nabídek bez používání nesmyslných vzorců pro individuelní výpočty cen.

Vratislav Janeček

Rychlý kontakt

Telefon
602 332 105

Kontaktní formulář

Formulář pro Váš dotaz.

Najdete nás také na

FACEBOOK


Křesomyslova 384 / 17B
Praha 4 – Nusle
140 00