Účast JAKON s.r.o.-krbová kamna HWAM na veletrzích a výstavách

Zpět


Autor: T. Petružálek
Datum: 04.02.2015 11:22

Vystavujete krbová kamna na veletrhu Moderní vytápění v únoru 2015. Na kterých výstavách budou v letošním roce krbová kamna HWAM k vidění?

Autor: ADMIN

Naše firma velice zodpovědně zvažuje každou možnost účasti na veletrzích tak, aby velké finanční náklady s vystavováním krbových kamen nezvyšovaly jejich cenu. I na základě dlouholetých zkušeností a stagnujícího zájmu návštěvníků o placené výstavy, se zúčastníme pouze veletrhu ForArch 2015 v září v Praze-Letňanech.

Veletrh Moderní vytápění 2015 konaný od 11. do 14.února by byl pro nás nákladný a nehospodárný i z důvodu, že v naší prodejně máme vystavený maximálně-možný sortiment krbových kamen HWAM s kompletním zázemím a komfortem. Pro zájemce není vzdálenost z Holešovic k nám nepřekonatelná.

Využili jsme však profesního zájmu sdružení NOVATOP a DOMESI  společně se studiem PRODESI, kteří na přidružené výstavě Dřevostavby 2015 ve velkém výstavním pavilonu prezentují skutečné výrobky v reálném prostředí moderního domu a nainstalujeme zde krbová kamna HWAM 3130m s horním připojením kouřovodu, umístěná na dřevěné plovoucí podlaze se skleněnou podložkou. Zájemce - návštěvník veletrhu si zde prohlédne konkrétní variantu využití krbových kamen v nízkoenergetickém domě, může si vzít kompletní katalog krbových kamen HWAM a získá všechny informace o naší firmě v případě, že je dosud neměl. Vratislav Janeček

Rychlý kontakt

Telefon
602 332 105

Kontaktní formulář

Formulář pro Váš dotaz.

Najdete nás také na

FACEBOOK


Křesomyslova 384 / 17B
Praha 4 – Nusle
140 00