Nákup a prodej krbových kamen - zprostředkování

Zpět


Autor: Neveřejný
Datum: 11.03.2015 11:41

Zákazník si přeje vaše krbová kamna. My kamna také prodáváme. Je možné kamna od vás koupit a za jakých podmínek oproti ceníku?

Autor: ADMIN

Dobrý den,

na podobné otázky jsem již několikrát na našich stránkách odpovídal a zpětné reakce byly v několika případech dosti nevybíravé. Ohledně způsobu přeprodávání nebo zprostředkování prodeje krbových kamen musím přesto odpovědět následovně:

Krbová kamna HWAM a Wiking, stejně jako krbové vložky HWAM můžete samozřejmě pro zákazníka, který si námi prodávaná krbová kamna přeje koupit Vy. S politováním však musím konstatovat, že cena krbových kamen vychází ze stejného ceníku, který je všem přístupný na našich webových stránkách a je i součástí tištěných materiálů a katalogů, které jsou k dispozici zájemcům na veletrzích, v naší prodejně i k dodání poštou. Ceník krbových kamen. Jediným rozdílem v ceně krbových kamen je ten, že krbová kamna dodávaná od nás přímo zákazníkovi jsou včetně snížené sazby DPH, včetně dopravy a finální instalace (v ceníku sloupec levý) a dodání zprostředkující firmě je účtováno s vyšší sazbou DPH (v ceníku sloupec pravý) a zákazníkovi Vaše firma vystavuje daňový doklad se sníženou DPH a naceněnými službami, které Vaše firma zákazníkovi poskytla. Věřím v pochopení, že námi dodávaná krbová kamna mají vždy stejnou hodnotu, bez závislosti na odběrateli.

Samozřejmě je možný velkoobchodní prodej krbových kamen, ale ten je odvislý na předchozí dohodě, tzn. kvalitě prodejního prostředí, ochotě investic do předváděcích vzorků krbových kamen, detailním proškolení prodejce, schopnost servisních služeb a marketingových služeb pro prezentaci krbových kamen, jakou si krbová kamna od dánského výrobce HWAM opravdu zaslouží. Takováto iniciativa je vyčíslena v rozdílu velkoobchodní a maloobchodní ceny, kterou nelze paušalizovat na první dotaz a uplatňovat při prvním náhodném požadavku zákazníka. Vratislav Janeček

Rychlý kontakt

Telefon
602 332 105

Kontaktní formulář

Formulář pro Váš dotaz.

Najdete nás také na

FACEBOOK


Křesomyslova 384 / 17B
Praha 4 – Nusle
140 00