Krbová vložka HWAM I 30 - 55

Zpět


Autor: Neveřejný
Datum: 26.11.2015 14:11

Dobrý den do Prahy,

rád bych se zeptal, jako instalatér a kamnář, máte-li slevy ( příp. jaké ) na výrobky hwam při
odběrech proškoleného kamnáře ( mohu si I 30/50 prohlédnout na prodejně Jakon? ), dále na délku hoření krbových kamen a krbových vložek hwam. Konkrétně u krbové vložky I 30/55 s mě zajímá, dvířka otvíratelná do boku, jsou samozavírací a na jakém mechanismu je vyhotovený výsuv ? Děkuji.

Autor: ADMIN

Krbovou vložku Hwam I 30-55 s výsuvnými dvířky máme v našem obchodě vystavenou stejně jako i variantu s postranními panty. Samozavíratelná (napružená) dvířka u krbových kamen nepreferujeme z důvodu uživatelského komfortu, kdy například při přikládání je nutné jednou rukou dvířka držet. Model s dvířky na pravých pantech má zámkový pružinový systém Hwam, který zajišťuje bezpečné uzavření dvířek stejně jako u všech ostatních krbových kamen HWAM. Zdvihová dvířka se těsně dovírají vlastní vahou a jsou uchycena na 4 ramenech s řetězovým vyvážením na 1 pružinové ose.

Vzhledem k tomu, že ceny jsou kalkulovány pouze pro maloobchodní prodej a my výrobky dodáváme také s 15% DPH, dopravou a finální kompletací, je tato služba hodnocena částkou cca 1.500,-- Kč, můžeme při odběru krbových kamen z našeho obchodu odečíst z platby tuto částku. Vycházíme z předpokladu, že dodavatel komína a obestavby je zákazníkem za tuto službu honorován.

V případě Vašeho zájmu o katalog, návod a profesní rozhovor, Vám rád budu k dispozici a budu se těšit na Vaši návštěvu. Vratislav Janeček

Rychlý kontakt

Telefon
602 332 105

Kontaktní formulář

Formulář pro Váš dotaz.

Najdete nás také na

FACEBOOK


Křesomyslova 384 / 17B
Praha 4 – Nusle
140 00