Krbová kamna HWAM s obkladem z přírodního kamene

Zpět


Autor: Boženka Č
Datum: 06.02.2015 12:06

Jaká krbová kamna s obkladem z přírodního kamene a jakého nabízíte? Vím, že nabídka se obměňuje, tak abych nevybírala z krbových kamen, která nejsou dostupná.

Autor: ADMIN

V nabídce máme krbová kamna HWAM a krbová kamna WIKING s kamenným obkladem. Neměnná a stálá je nabídka krbových kamen obložených přírodním finským mastkovým kamenem. Tato produkce krbovkých kamen je dodávána dánským výrobcem HWAM přímou expedicí z firmy HWAM. Další doplňková výroba kamenných obkladů pochází z německé produkce a odtud odebíráme pro náš obchod opracovaný přírodní kámen drhnutý nebo leštěný pískovec GOLD a drhnutý nebo leštěný pískovec WENGE. Dánský výrobce preferuje přírodní kámen oproti dříve používaným keramickým kachlím z důvodu barevné i povrchové stálosti, protože tento materiál nestárne a netvoří se v něm působením času žádné trhlinky, které při běžné údržbě krbových kamen způsobují optické-vzhledové problémy. Budete-li touto cestou chtít sertimentní specifikaci o která krbová kamna se konkrétně jedná, napište mi alespoň zda máte zájem o krbová kamna HWAM nebo krbová kamna WIKING. U krbových kamen HWAM upřesněte alespoň přibližně zda poptáváte krbová kamna s menším nominálním výkonem 4,5 Kw  nebo větším 6 kW. Kdybyste ještě mohla upřesnit, zda se Vám líbí krbová kamna robustní s velkou plochou opláštění přírodním kamenem nebo spíše krbová kamna subtilní. Abyste se v mých otázkách lépe orientovala - mám na mysli prostředí umístění krbových kamen, tzn. plochu obývací místnosti, případně výšku stropu. Rád Vám vhodná krbová kamna doporučím. Vratislav Janeček


Autor: Boženka Č.
Datum: 09.02.2015 12:57

Vzhledem k menšímu prostoru bych asi preferovala krbová kamna s menším výkonem, ale zapojení bychom chtěli horní do stropu, který je v našem domě docela vysoký. Ráda bych zvolila kamna, která jsou štíhlá a vyšší a budou umístěna u dělící stěny. Děkuji za konkrétní doporučení.

Autor: ADMIN

Abychom vybrali krbová kamna, která by přesně vyhovovala Vašim představám, bylo by nejvhodnější, abyste si našla čas a osobně navštívila naší prodejnu, protože možnost prohlédnout si krbová kamna a vybírat mezi reálně nabízenými krbovými kamny je nenahraditelná. Abych Vám však i touto cestou doporučil vhodná krbová kamna, i když se jedná o můj subjektivní názor ovlivněný zkušenostmi a vlastním vkusem, pak se jedná o následující krbová kamna:

krbová kamna HWAM 7150 a krbová kamna HWAM 7180

Na uvedených krbových kamnech skutečně vyniká velká plocha použitého obkladového kamene. Rád Vám v diskuzi ukážu i možnosti výběru jiných modelů krbových kamen HWAM tak, aby ve skutečnosti korespondovala s Vaším projektem a přáním. Vratislav Janeček

Rychlý kontakt

Telefon
602 332 105

Kontaktní formulář

Formulář pro Váš dotaz.

Najdete nás také na

FACEBOOK


Křesomyslova 384 / 17B
Praha 4 – Nusle
140 00