Vysoká účinnost krbových kamen

Zpět


Autor: Karel P.
Datum: 29.01.2015 23:18

V jednom obchodě mi nabízí krbová kamna s účinností 93%. Líbí se mi ale krbová kamna Vaše. Jaká je maximální účinnost krbových kamen Hwam?

Autor: ADMIN

Dobrý den, nemohu a nebudu rozporovat nabídku krbových kamen ani technické parametry krbových kamen jiných výrobců a prodejců. Technické parametry a účinnost krbových kamen vychází ze zkušebních protokolů evropských či národních zkušeben a měly by být deklarovány společně s nabídkou kvalitních krbových kamen. Nevím ani zda jste se ve výši účinnosti nabízených krbových kamen nepřeslechl.

Výrobce dánských krbových kamen HWAM udává u všech svých výrobků nominální účinnost konkrétně potvrzenou zkušebnou jak zmíněnou EN, tak i ostatními významnými národními. Použití konstrukcí, materiálů, patentovaných systémů včetně Automatiky Hwam i elektronického Autopilota IHS dovoluje u krbových kamen HWAM deklarovat velmi vysoké procento nominální účinnosti, které se pohybuje podle konkrétního modelu v rozmezí 78 - 82% s použitím manuální, bimetalem regulované automatiky přívodu primárního, sekundárního a terciárního vzduchu. Při použití řízené automatiky se samostatnou detekcí spalin a teplot v prostoru i komínovém hrdle (Autopilot IHS) je uváděna účinnost i mírně přesahující hodnotu 84%. Vratislav Janeček

Rychlý kontakt

Telefon
602 332 105

Kontaktní formulář

Formulář pro Váš dotaz.

Najdete nás také na

FACEBOOK


Křesomyslova 384 / 17B
Praha 4 – Nusle
140 00