Rohová krbová vložka

Zpět


Autor: Neveřejný
Datum: 05.08.2015 14:11

Dostal jsem doporuceni va vasi znacku krbu.Chtel jsem se zeptat,potreboval bych krbovou vlozku,ale rohovove prosklenou.V katalogu jsem ji nenasel.Vyrabi se ve firme Hwam takove?

Dekuji za odpoved

Autor: ADMIN

Za doporučení značky HWAM jsem potěšen, ale :

Dánský producent krbových kamen je na základě vývoje a dlouhodobých zkušeností zaměřen výhradně na krbová kamna a krbové vložky konvekční, tedy dvouplášťové s šířením teplého vzduchu do topeného prostředí rovnoměrně, prouděním. Samozřejmostí je maximální ochrana proti znečištění skla. Z tohoto důvodu trochu zatracujeme rohová prosklená provedení, kde je násobný sálavý horký efekt kontraproduktivní v moderních nízkoenergetických stavbách. S ohledem na minimální prostorovou náročnost doporučuji výběr krbových kamen s panoramatickým čelním prosklením, ve kterých je možné pozorovat živý oheň z každého úhlu místnosti, případně použít „rovnou“ krbovou vložku, kterou lze obestavět v šikmém úhlu směrem do místnosti. Protože ale neznám bližší projektové údaje, nemohu se věcně vyjádřit s doporučením. Samozřejmě rozhodující je pouze Vaše přání.

Z tohoto důvodu musím pouze stručně odpovědět: Lituji, ale rohová krbová vložka není v nabídce dánského výrobce HWAM. Vratislav Janeček

Rychlý kontakt

Telefon
602 332 105

Kontaktní formulář

Formulář pro Váš dotaz.

Najdete nás také na

FACEBOOK


Křesomyslova 384 / 17B
Praha 4 – Nusle
140 00