Obklad na krbová kamna HWAM 3120c

Zpět


Autor: L.Ch.
Datum: 19.06.2015 11:16

Dobrý den. Sháním boční obložení pravé,levé a vrchní obložení na kamna HWAM 3120c. Je možné ho sehnat? A jaká by byla jeho cena.Předem moc děkuji za odpověď. S pozdravem Ch.

Autor: ADMIN

Dobrý den,

Vaše otázka je neúplná a pro její upřesnění jsem Vás v databázi dovezených krbových kamen do ČR nedohledal. Proto má odpověď je obecná. Máte-li na mysli ocelové opláštění krbových kamen HWAM 3120c, je toto samozřejmě možné dodat, stejně jako i vrchní litinovou desku.

Pokud Váš dotaz je směřován na mastkový nebo pískovcový kamenný obklad, typ krbových kamen 3120 nebyl ani není v této modifikaci vyráběn. Pro Vaši informaci musím ještě dodat, že ani jiné modely krbových kamen HWAM nejsou vyráběny univerzálně, tzn. krbová kamna s ocelovým pláštěm nelze dodatečně doplnit kamenným obkladem a naopak. Lze zaměňovat pouze ocel za ocel a kámen za kámen v jiné barvě. V případě Vašeho zájmu Vám rád budu nápomocen. Vratislav Janeček


Autor: Admin
Datum: 22.06.2015 14:44

Ještě jednou dobrý den. Neměl jste na mysli vnitřní obložení spalovací komory skamolexem ?

Autor: ADMIN

Odpověď zákazníka:

Dobrý večer. V píloze zasílám foto štítku kamen. Tak snad zjistíte jestli je tam plech nebo kámen. S pozdravem Ch.


Autor: Neveřejný
Datum: 22.06.2015 15:00

Dobrý večer. V píloze zasílám foto štítku kamen. Tak snad zjistíte jestli je tam plech nebo kámen. S pozdravem Ch.

Autor: ADMIN

Dobrý den, děkuji za spolupráci. Vaše kamna započala svoji cestu do Rakouska 29-11-2012 ... a dále pokračovala do ČR způsobem, který rozhodně není odpovídající smluvním obchodním podmínkám dánského výrobce krbových kamen HWAM a autorizačním garancím uvnitř EU. Z tohoto důvodu jsou Vaše krbová kamna nekompletní ve stavu jakém jsou. Toto není výčitka vůči Vaší osobě, spíše omluva, za chování prodejců, kteří spekulují a kterému se snažíme zabránit.

Nicméně jsem schopen Vám po dohodě s dánským výrobcem nabídnout šedý obklad z přírodního finského mastkového kamene ve variantě horního, případně zadního připojení kouřovodu na komín. Rozhodnut musíte být před objednáním. Cena obložení je 23.700,-- Kč včetně DPH a termín dodání přibližně do 3 týdnů (nebude-li kolize např. s letní firemní dovolenou). Zálohová platba 50% je při objednání, doplatek při převzetí. Po dohodě Vám můžeme být nápomocni s kosmetickými úpravami černých barevných částí a i kontrolou a seřízením funkce automatiky. Budete-li mít o naše služby zájem, doplňte prosím svůj telefonní kontakt pro pružnější komunikaci. Přeji Vám hezký den a věřím, že se rozhodnete pro kompletaci a užívání krbových kamen HWAM. Vratislav Janeček

Rychlý kontakt

Telefon
602 332 105

Kontaktní formulář

Formulář pro Váš dotaz.

Najdete nás také na

FACEBOOK


Křesomyslova 384 / 17B
Praha 4 – Nusle
140 00