Krbová vložka HWAM i 30-55s - otevírání na pantech

Zpět


Autor: Neveřejný
Datum: 02.06.2015 11:50

Dobrý večer,

na vašem webu v aktualitách, jsme našli nabídku:

Krbová vložka Krbová vložka HWAM I 30-55s, panty na pravé straně, původní cena vč. 15% DPH 61.900,-- Kč, nyní 55.700,-- Kč. Dala by se umístit diagonálně do rohu? Jak velká by byla mminimální obestavba? Realizujete obestavby? Jaké jsou požadavky na připojení do komína?

Děkuji M.J.

Autor: ADMIN

Ano, cenová nabídka jednoho kusu krbové vložky HWAM I 30-55s uvedená na našich stránkách je v tuto chvíli stále aktuální.

Diagonálně do rohu je možné samozřejmě tuto krbovou vložku umístit a rozměr "povinného" otvoru je v nákresu poslední vpravo zde:

http://www.krbova-kamna-hwam.cz/produkty/krbove-vlozky/hwam-i-30-55s.html . To znamená, že otvor pro umístění vložky musí mít zadní rozteč, kde se zadní rohy kazety téměř dotýkají stěn 74,8 cm. Stavební příčka (vnější kraj v prostoru obývacího pokoje) je směrem dopředu od zmíněných rohů 47,5 cm. Pro připojení do komína je zapotřebí průduch o průměru 150 mm s připojením horním, zadním, do strany v minimální výšce od 100 cm nad podlahou.

My sami obestavbu neprovádíme, ale je natolik jednoduchá, že si zákazníci tuto zajišťují sami, pouze za asistence kominíka. Samozřejmě Vám můžeme kompletní dodávku s vestavbou a připojením na komín nechat cenově navrhnout naším prodejním zástupcem, který se stavbou na klíč zabývá, ale k tomu už bychom potřebovali z Vaší strany více informací.

V případě, že by obestavba zabírala příliš mnoho místa, rád bych Vám doporučil variantu instalace krbových kamen do rohu, což je varianta jednodušší... Vratislav Janeček

Rychlý kontakt

Telefon
602 332 105

Kontaktní formulář

Formulář pro Váš dotaz.

Najdete nás také na

FACEBOOK


Křesomyslova 384 / 17B
Praha 4 – Nusle
140 00