Krbová kamna s akumulací

Zpět


Autor: Neveřejný
Datum: 03.08.2015 14:34

Dobrý den,

Chtěl bych Vás požádat o nabídku na krbová kamna.

Vybíráme kamna do úsporné dřevostavby. Kamna by měla být modernějšího vzhledu pokud možno s akumulací.

Na Vašem webu jsem nalezl kamna která by tomu mohla odpovídat:

http://www.krbova-kamna-hwam.cz/produkty/klasicka-krbova-kamna/hwam-7150.html

http://www.krbova-kamna-hwam.cz/produkty/klasicka-krbova-kamna/hwam-3660.html

http://www.krbova-kamna-hwam.cz/produkty/klasicka-krbova-kamna/hwam-3130.html 

Měl by jste eventuálně jiný typ?

Autor: ADMIN

Vážený pane N., děkuji za Váš zájem o krbová kamna HWAM.

Krbových kamen s horní akumulační vložkou do zásobníku je v nabídce více. Vzhledem k tomu, že uvádíte jako místo určení úspornou dřevostavbu, vyloučil bych z výběru kamna, která jsou většího výkonu, což je řada: http://www.krbova-kamna-hwam.cz/produkty/klasicka-krbova-kamna/hwam-3660.html ve všech variantách provedení, dále pak novinka v nabídce řady: http://www.krbova-kamna-hwam.cz/produkty/klasicka-krbova-kamna/krbova-kamna-hwam-4660.html a http://www.krbova-kamna-hwam.cz/produkty/klasicka-krbova-kamna/krbova-kamna-hwam-4680.html .

Vhodná kamna svým výkonem jsou: http://www.krbova-kamna-hwam.cz/produkty/klasicka-krbova-kamna/hwam-7150.html a http://www.krbova-kamna-hwam.cz/produkty/klasicka-krbova-kamna/hwam-7180.html , ale vzhledem ke kompletnímu (i čelnímu) kamennému obložení, tedy i celkové váze, si myslím, že tyto modely působí do dřevostavby příliš těžkopádným, robustním a tradičním až „zámeckým“ vzhledem. Technicky však nemohu takovému výběru nic vytknout.

Kdybych vybíral pro sebe i na základě zkušeností, pak bych zcela jistě zvolil některou z variant modelu: http://www.krbova-kamna-hwam.cz/produkty/klasicka-krbova-kamna/hwam-3130.html nebo http://www.krbova-kamna-hwam.cz/produkty/klasicka-krbova-kamna/hwam-3520.html případně http://www.krbova-kamna-hwam.cz/produkty/klasicka-krbova-kamna/hwam-3530.html .

Všechny varianty nabídky jsou specifikovány a popsány v ceníku: http://www.krbova-kamna-hwam.cz/dwn/cenik/cenik-hwam.pdf .

Takto dokážu všeobecně odpovědět a v případě Vašeho konkrétnějšího užšího výběru Vám rád poskytnu podrobné informace i na základě velikosti Vašeho prostoru, způsobu připojení na komín a samozřejmě i záměru a představ používání Vámi vybíraných kamen. Jsem však ještě toho názoru, že do lehké dřevostavby s malou tepelnou ztrátovostí, bych volil kamna „pružnější“ bez akumulačního modulu a spoléhal bych se na výběr ze široké nabídky podle vyhovujícího designu s ohledem na zařízení domu. Vratislav Janeček

Rychlý kontakt

Telefon
602 332 105

Kontaktní formulář

Formulář pro Váš dotaz.

Najdete nás také na

FACEBOOK


Křesomyslova 384 / 17B
Praha 4 – Nusle
140 00