Izolační materiál uvnitř krbových kamen

Zpět


Autor: Neveřejný
Datum: 05.01.2016 11:44

Dobrý den, dovolte abych Vám do nového roku popřál hodně zdraví, štěstí a pohody.

V příloze Vám zasílám foto (lépe se nám to nepodařilo vyfotit) prasklé desky obkladu spalovací komory. Kamna jsou funkční, děkuji Vám za spolupráci s výběrem, jsem Váš velmi spokojený zákazník.

 

Autor: ADMIN

Děkuji za zaslaná fota, budu rád, když mi časem pošlete nějakou fotku krbových kamen v běžném provozu, možná uvidím i nějakou drobnost, kterou odstraníme radou (postup při topení,kvalita dřeva...) a nebo se jen pokochám a budu sdílet s Vámi radost.

Trhliny ve skamolexu skutečně nejsou ani nejmenší závadou, mohou vzniknout i odpařováním vlhkosti, která se do obkladu kamen dostane ze dřeva, hlavně materiál pracuje jako izolant a jeho funkčnost není nijak omezena. Nedoporučuji Vám úzkostlivě vymetat po vyhoření zbylý popel, který v krbových kamnech při dalším zatopení recykluje a sám o sobě působí jako doplňkový izolant i proti otřesům při přikládání. Pokud Vám vadí popel opticky, je hezčí po vyhoření připravit v kamnech dřevo na zatopení a následně, když budete mít náladu a potřebu živého ohně, pouze škrtnout zápalkou. Vratislav Janeček

Rychlý kontakt

Telefon
602 332 105

Kontaktní formulář

Formulář pro Váš dotaz.

Najdete nás také na

FACEBOOK


Křesomyslova 384 / 17B
Praha 4 – Nusle
140 00